Wil jij graag zichtbaar zijn met jouw CV op de arbeidsmarkt?

Stop met zomaar wat doen. Als je Social Media wilt inzetten om werkgevers te bereiken, zorg dan dat je een strategie hebt. Heb je die niet? Dan steek je er nu waarschijnlijk heel veel tijd en energie in, maar krijg je niet gewenste resultaat. Daardoor zakt de moed je vaak flink in je schoenen. Online zichtbaar zijn is niet alleen maar elke dag even jezelf laten zien. Verdiep je in jouw toekomstige werkgever en vertel wat jij te bieden hebt. Laat zien op Social Media wat je interesses zijn, wat jou dagelijks bezig houdt en deel dat met je connecties. Hoe denk je over bepaalde zaken, wat is jouw visie daarover? Als we aan de slag gaat met jouw strategie, dan gaan werken vanuit de thema's Inspiratie, Informatie en Interactie.
Elke bijdrage die jij gaat plaatsen heeft een doel. Daar ga ik jou bewust van maken. En zorgen dat jij gevonden wordt en opvalt!
Vind jouw baan door jezelf goed zichtbaar te maken.

Ga naar de expert pagina van de zichtbaarheids expert ( klik op onderstaande afbeelding) en ontvang direct 7 tips om jouw online zichtbaarheid te vergroten op LinkedIn.